Cautare

288 de rezultate pentru "loredana nita" (3.51 secunde)
"Targul a fost bunicel! Au mers mai mult bijuteriile si zodiacele montate in pietre", ne-a spus Florin Nita, angajat la acest stand.
Matei Tibacu-Blendea (tobe, voce), Adrian Moisoiu (chitara, eBow), Tiberius Ciucinciu (chitara bariton), Dan Badescu (bas), Teodora Gusoi (voce), Marina Anghel (voce), si Emma Nita (clape) alcatuiesc componența actuala The Details, proiect care a fost deja laudat de publicații din strainatate, dar si de membrii unor trupe precum The Doors, The Beach Boys, Faith No More, Big Star, sau Henry Rollins.
Directoarea pesedista a ACR - filiala Dolj, Eugenia Nita, este asociat la SC SANATATE SRL, unde detine 1/3 parti sociale in valoare de 700.000 de lei.
Vasile Gabriel Nita a fost eliberat din functia de adjunct al sefului Departamentului ordine si siguranta publica, cu rang de subsecretar de stat, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, iar Dorin Costel Todor a fost numit in functia publica de secretar general al Ministerului Justitiei.
Constantin Nita (26 de voturi), Aura Vasile (6 voturi) si Ioan Bivolaru (6 voturi). Senatorii PSD l-au ales, tot luni, pe Ion Toma pentru a o inlocui pe Rodica Stanoiu in functia de presedinte al Comisiei de abuzuri a Senatului, aceasta din urma demisionand saptamana trecuta din partid.
Desi initial PSD Brasov a facut mai multe nominalizari, alaturi de Neagoe fiind propusi liderul organizatiei municipale, Nicolae ßucunel, presedintele filialei judetene, deputatul Constantin Nita, si secretarul pe probleme de comunicare, Mihai David, singura propunere la aceasta candidatura a fost cea a lui Otilian Neagoe, care a fost votat de toti membrii Biroului Executiv.
Ion Calin, Constantin Nita, Ilie Sarbu, Gabriel Oprea, Ovidiu Natea, Iulian Popa si Dan Nica, iar pentru functiile de vicepresedinti la nivel national - senatorul Cristian Diaconescu, deputatul Mihai Tanasescu si Ana Birchall.
Mitrea candideaza pentru functia de secretar general De asemenea, si-au mai inregistrat candidaturile Miron Mitrea (pentru functia de secretar general), presedintele PSD Dolj, Ion Calin (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de sud-vest), presedintele PSD Brasov, Contantin Nita (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de centru), presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de vest), presedintele PSD Galati (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona sud-est) si presedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea, care nu a precizat daca opteaza pentru una dintre functiile de vicepresedinte regional sau una cu domeniu de activitate.
Ovidiu Natea (PSD Mures) si Nita Constantin (PSD Brasov) isi vor disputa functia de vicepresedinte regional pe zona centru. Rodica Nassar (PSD Bucuresti) si Gabriel Oprea (PSD Ilfov) candideaza la functia de vicepresedinte pe regiunea Bucuresti-Ilfov.
Constantin Nita, edilul-sef din Afumati, a declarat ca nu desfasoara in acest moment nici un fel de proiect, dar ar fi binevenita improspatarea varului de pe cladirea primariei.
Popa sustine ca afacerea este patronata de "increngatura PNL-PSD", cu complicitatea" AVAS, metionandu-i pe deputatul PNL Relu Fenechiu, pe Emil Nita (consilier judetean PSD la Brasov) si pe presedintele Consiliului Judetean Brasov, liberalul Aristotel Cancescu.
Din grup vor face vicepresedintii Marian Sarbu si Constantin Nita si presedintele Consiliului National Dan Mircea Popescu, iar printre temele motiunii se regasesc sanatatea, educatia si aspectele sociale.
Liderii PSD, intre care Mircea Geoana, Ion Iliescu, Titus Corlatean, Viorel Hrebenciuc, Victor Ponta, Constantin Nita si Adrian Nastase, s-au intalnit din nou sambata, la sediul central al partidului, si au stabilit ca noul presedinte al Consiliului National sa analizeze ce pasi procedurali sunt necesari pentru declansarea alegerilor anticipate.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Exceptie de la aceasta decizie fac judetele Harghita si Covasna, cu pondere mare a populatiei maghiare.Vicepresedintii PSD Vasile Dancu si Constantin Nita sunt demisi din fruntea filialelor Cluj si, respectiv, Brasov ale partidului, alaturi de ceilalti membri ai birourilor permanente judetene, urmare a deciziei CEx de dizolvare a conducerilor filialelor care au obtinut in alegerile locale sub 20%.
Dan Nica - viceprim-ministru in cabinetul Boc, Marian Sarbu-Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ecaterina Andronescu - Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ion Bazac - Ministerul Sanatatii, Ilie Sarbu - Ministerul Agriculturii, Gabriel Oprea - Ministerul Administratiei si Internelor, Cristian Diaconescu - Ministerul Afacerilor Externe, Nicolae Nemirschi - Ministerul Mediului, Constantin Nita - Ministerul IMM-urilor si mediului de afaceri, Victor Ponta - Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul.
Ce, Pogea e mai capabil decat Nita? Nici nu e comparatie", a afirmat Dragnea. "Numai ca trebuie sa avem parghiile si parghiile sunt scoase la concurs in noiembrie si eu cred ca Mircea Geoana va fi noul presedinte al Romaniei, ii urez succes", a continuat vicepresedintele PSD.
Numai dimineata, ca dupa-amiaza are o problema. Ce, Pogea e mai capabil decat Nita? Nici nu e comparatie", a afirmat Dragnea.
Pana in prezent, primul-ministru a avut intalniri pe tema restructurarii agentiilor cu ministrul Culturii si Cultelor, Teodor Paleologu, cu ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, cu ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga, cu ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri, Constantin Nita.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita a confirmat si el decizia luata in coalitie. "PSD si PD-L au convenit sa nu se mai atace reciproc", a declarat social-democratul.
google-analytics.com